Metode de depunere

Metodele de depunere pot diferi de la o tara la alta, insa exista multe tipuri de metode de depunere care au devenit standard si sunt disponibile in orice casa de pariuri sau casino online care se respecta, acestea fiind de altfel si cele mai cunoscute metode de depunere printre jucatori.

Cele mai populare metode de depunere in 2019 sunt: Cardurile Visa si Mastercard, Skrill, Paysafe Card, Neteller si Bitcoin. In functie de zona geografica, aceste metode devin mai putin populare, de exemplu in statele ex sovietice, cea mai buna metoda de plata fiind Qiwi.

Visa si Mastercard

Cardurile de debit Visa si Mastercard sunt folosite de obicei in tarile unde exista vaste retele de atm-uri si exista un grad ridicat de acceptare a acestora. De exemplu, anul trecut in Suedia, banii cash au fost folositi doar intr-un procent de 13% din totalul tranzactiilor efectuate.

Skrill

Skrill este una din cele mai vechi si mai sigure metode de plata dedicate platilor catre cazinouri si case de pariuri online, fiind populara atat in tarile cu un grad ridicat de acceptare a tranzactiilor prin card, cat si in tarile unde pariorii si jucatorii evita folosirea acestora.

Neteller

Neteller este detinuta de Paysafe group, alaturi de Skrill si Paysafe Card. Clientii Neteller sunt in principal casele de pariuri, cazinourile, site-uri de tranzactii financiare, afiliatii si clientii vip.

Cei care folosesc Neteller, ruleaza de obicei sume mari de bani, Neteller fiind metoda de plata preferata a jucatorilor VIP datorita limitelor de depunere care pot atinge cu usurinta la cateva zeci de mii de euro penteu fiecare tranzactie efectuata.

Bitcoin si alte cripto monede

Cripto moneda Bitcoin a devenit o metoda de plata extrem de populara, atat printre entuziastii si detinatorii de cripto monede, cat si printre cei care detin bitcoin prin intermediul anumitor portofele electronice ca Neteller sau banci online precum Revolut.

Exista cazinouri sau case de pariuri care accepta plati direct prin bitcoin sau alte cripto monede si altele care prefera ca tranzactiile crypto sa fie efectuate prin terte parti ca Neteller.

Indiferent de metoda prin care preferati sa depuneti, depunerile prin crypto valuta va pot aduce bonusuri mai mari decat prin metodele obisnuite

Paysafe card

Paysafe card este una din metodele de plata preferatae de cei care doresc sa evite tranzactiile prin banci si carti de debit.

Cu paysafe card puteti transfera bani in conturile Skrill sau neteller, si puteti efectua plati catre conerciantii acceptati de paysafe. Printre acestia se regasesc atat case de pariuri sportive sau cazinouri online, cat si platdorme de jocuri mporrg sau site-uri de dating.

Partea interesanta la paysafecard este faptul ca puteti sa va incarcati contul aproape oriunde, atat la paypoint-uri cat si la micii conercianti. Esye de ajuns sa va activati optiunea de localizare prin intermediul aplicatiei si sa gasiti cei mai apropiati conercianti care ofera servicii de top up al contului paysafe card.

Depuneri prin telefonul mobil

Una din cele mai populare metode de depunere, in special in tarile în curs de dezvoltare sunt platile prin intermediul operatorului de telefonie mobila.

Tarile din america latina si cele de pe continentul african sunt tarile care folosesc cel mai mult platile prin intermediul diapoItivelor mobile.

Acest lucru se datoreaza in principal lipsei de pos-uri, gradul de acceptare a platilor cu cardul in randul comerciantilor fiind extrem de scazut.

In schimb, in ziua de astazi aproape oricine detine un telefon, acesta fiind transformat cu usurinta intr-un instrument de plata

Indiferent daca aveti un telefon care folosește tehnologie nfc sau daca aveti instalata pe el o aplicatie a operatorului dvs de telefonie mobila, puteti depune bani prin intermediul acestuia la casa de pariuri sportive sau cazinoul online preferat.

Tot ce trebuie sa faceti este sa selectati tara in care va aflati si sa verificati metodele de plata disponibile.